Спорт

Димова завіса та нічийний рахунок. Журналіст Житомир.info про матч Євро-2012 Італія-Хорватія

14 June 2012, 23:57

Черговий фоторепортаж журналіста Житомир.info В’ячеслава Ратинського з Євро-2012. Цього разу – з польського міста Познань, де відбувся матч групового турніру Італія-Хорватія. Гра закінчилася з рахунком 1:1.

«Сьогодні знаходжуся у Познані. Перше враження від міста - не до кінця підготовлене до Євро-чемпіонату. Ось наприклад, як недобудований центральний вокзал, так само, як і стадіон. На стадіоні чітко видно, що він не закінчений, хоча набагато менший за інші стадіони. Добре видно незавершені роботи із облицювання бетонних стін, на парковках щебінь і т.д. Так що не треба нарікати на Україну, що начебто щось ми не встигли. До речі, одна із головних магістралей - із заходу до Варшави - теж недобудована і наполовину перекрита. Фото цього видовища покажу пізніше.

Сьогодні фотографував матч Італія-Хорватія. Чесно, ні за кого конкретно не вболівав. Але мушу сказати, що хорвати мене порадували, рахунок 1:1 з чемпіоном світу - це результат. Бачу, що хорвати взагалі непогано себе показують на цьогорічному чемпіонаті. Матч був дуже швидкий та активний, кожен боровся за виграш з останніх сил. Було багато фолів, контратак та гольових моментів.

Як виявилось, не тільки росіяни вміло проносять на стадіон фаєра та активно хуліганять. Хорватські вболівальники в цьому плані теж не відстають, тільки-но ведуть себе культурніше. Під час матчу на поле полетіло 4 фаєри. Навіть доводилося на кілька хвилин затримувати матч, бо нічого не було видно.

О! у мене ще одна новина, я залишаюсь в Польщі до 28 червня, на 1/8, 1/4 та півфінал! Тільки от є ще одна проблемка, віза у мене до 25 червня. Тому в суботу іду до українського консульства клопотати про продовження візи. Сподіваюсь все вийде.

Ну, а завтра всі разом вболіватимемо за українську збірну. Сподіваюсь, що нашим щаститиме і надалі», - пише Славко у своєму блозі.

Дивіться також фотозвіти з Євро-2012 про матчі: Росія-Чехія, Італія-Іспанія, Росія-Польща.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі