Місто

Влада Житомира разом з туроператорами розробить туристичний веб-сайт

16 June 2012, 12:59
Управління культури Житомирської міської ради разом з туроператорами Житомира розроблять туристичний веб-сайт.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

15 червня відбулась зустріч секретаря міськради Наталії Леонченко з представницею муніципалітету міста Плоцьк Кінгою Бєльською. В зустрічі та обміні пропозиціями взяли участь і представники місцевих турагентств та туроператорів.

https://www.zhitomir.info/news_107472.html  Нагадаємо, що 12 травня у рамках Європейського пікніку у Плоцьку було підписано Лист про наміри співпраці з Житомиром. Згодом міста планують підписати договір про партнерство, який має бути затверджений відповідно міськими радами обох міст.

«У рамках співробітництва між Житомиром та Плоцьком планується розвивати різні напрямки роботи, у тому числі і туристичну галузь, якій у цьому році ми приділяємо особливу увагу. Ми зацікавлені у співпраці не тільки на рівні міської ради, а й на рівні реалізації конкретних справ і сприяння бізнесу», - зазначила секретар міської ради Наталія Леонченко.

Гостя із Плоцька Кінга Бєльська займається розвитком туристичного напрямку Плоцька вже п’ять років. Вона презентувала декілька презентаційних відео про м. Плоцьк та Польщу, висловила готовність до співпраці з управліннями міської ради та житомирськими туроператорами.

Управлінням культури міської ради на разі разом з туроператорами Житомира розробляється веб-сайт, який матиме на меті представити всі можливі пропозиції у галузі туризму. Розроблені разом з Миколою Кострицею туристичні буклети, довідники, карти, схеми та маршрути мають стати візитівкою як міста Житомира, так і Житомирської області.

Наприкінці зустрічі житомиряни обмінялися з польською гостею презентаційними матеріалами та туристичними пропозиціями. 

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі