Україна

Тимошенко розплакалася через зраду Королевської

23 June 2012, 14:41

 Уперше ув'язнена екс-прем'єр Юлія Тимошенко заплакала за ґратами, коли дізналася про зраду Наталії Королевської.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи"розповіла депутат кримського парламенту, лідер "Громадянського опору" Олександра Кужель.

"На брехні та зраді неможливо нічого побудувати. Тимошенко вперше за ґратами заплакала, коли дізналася, що Королевська провела з'їзд і очолила партію. Куди не приїжджає Королевська, скрізь розповідає, що Юля ледь їй не сестра, а вона — проект, погоджений з Юлею. Це брехня. Тому Тимошенко й не хоче з нею зустрічатися", - зазначила вона.

За словами Кужель, у одному з ефірів до неї та Королевської ведучий звернувся із питанням: чи візьмете ви на себе відповідальність вивести людей на вулицю?

"Я сказала, що ніколи не буду ризикувати життям людей, якщо не буду стовідсотково впевнена в їх безпеці. А вона сказала: "А я б взяла відповідальність". Це цинізм та байдужість до людей, що йдуть за тобою – наражати їх на небезпеку у ситуації, коли влада захищає себе усіма засобами, у ситуації, коли протестуючих давлять, труять газом, коли життя людини для охоронців режиму нічого не варте. Люди мають усвідомлювати небезпеку та брати особисту відповідальність за свій вибір", - сказала Кужель.

За її словами, такі політики, як Наталія Королевська та Сергій Тігіпко не здатні привнести в політику нічого.

"А от на що здатен Віталій Кличко — подивимося. Поки що ми нікого не знаємо, крім Кличка. І він недалекоглядно вчиняє, сліпо довіряючи рейтингам. Складається враження, що він потрапив у полон політичної маніпуляції, мета якої — усунути Віталія від мерських виборів у Києві", - зазначила вона.

Кужель вважає, що через те, що Кличко тримає паузу, ми втрачаємо столицю.

"Один політик мені сказав: "Якби кияни дізналися, як Партія регіонів розписала кожен клаптик землі, то давно вже винесли б їх із кабінетів". Там жахливий дерибан. І величезний обман іде. Висять скрізь плакати про референдум. Найстрашніше, що там є пункт про затвердження Генплану розвитку Києва до 2015 року. Перше: план може бути мінімум до 2030-го. Друге: хто-небудь його бачив? Вони узаконять той план, в якому ані Києву, ані киянам місця не залишиться. Вони розглядають Київ, як і всю Україну, виключно як територію, на якій треба зібрати якнайбільше матеріальних ресурсів. Вони не думають про майбутнє, не здатні мислити на перспективу. Забрати все і зараз - ось їхній метод", - додала політик.
gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі