Україна

Біля Київської міської державної адміністрації мітингують біля 200 підприємців

25 June 2012, 10:50

 Біля Київської міської державної адміністрації мітингують біля 200 підприємців.

За словами організаторів, вони зібралися, щоб звернути увагу міських чиновників на систематичне ігнорування законів, що регулюють діяльність підприємців, а також їх особистих рішень.

Люди тримають транспаранти з написами "Влада, яка знищує робочі місця, не має морального права на існування", "Зупинимо геноцид малого бізнесу", "Закон не передбачає вимагання сплати пайових внесків за розміщення тимчасових споруд", "Не дамо київській владі перетворити наше майбутнє на металобрухт","Міліція з народом".

"Чиновники різних рівнів, порушуючи закони України, рішення Київради і КМДА, займаються цинічним захопленням власності підприємців столиці, а Попов (Олександр Попов - голова КМДА - ред.) робить вигляд , що не бачить цього. В столиці багато разів проходили протести підприємців із вимогами вирішити накопичені проблеми, але КМДА не робить ніяких намагань піти на зустріч, навіть просто розглянути ці вимоги. Мабуть вони у своїх просторих та затишних кабінетиках гадають, що краще самих киян знають, що треба платникам податків, які їх утримують",- каже один із організаторів, голова громадянського об'єднання "Правозахист" Геннадій Черевко.

На сходах перед входом у КМДА розігрують імпровізовану виставу . Сходи позначені написами "Зона корупції", по них ходить "глухий" та "сліпий" чиновник у масці, який збирає гроші за прийняття потрібних рішень та демонстративно топче права підприємців.

Підприємці вимагають у керівника КМДА Попова вирішення конфлікту та у місячний термін створити при КМДА конфліктну комісію у складі якої будуть уповноважені представники міської адміністрації та голови громадських об'єднань: "Трудова співдружність", "Правозахист" та "Братерство".
gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі