Україна

Під судом побилися прихильники і противники Тимошенко

25 June 2012, 13:44

 Під судом побилися прихильники і противники Тимошенко

Під будівлею Апеляційного суду Харківської області, де выдбувалося засідання суду у справі проти Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації ЄЕСУ, побилися прихильники і противники екс-прем'єра.
Активісти від опозиції, серед яких були народний депутат Сергій Пашинський і депутат ВР АР Крим Олександра Кужель, зажадали від своїх опонентів з числа молодих людей характерної зовнішності відключити підсилювачі звуку, однак, коли вони відмовилися це зробити, виникла штовханина, яку довелося рознімати правоохоронцям.
 
 
Противники Тимошенко на деякий час відключили підсилювачі, але потім знову включили їх, чим знову спровокували прихильників лідера "Батьківщини", які вийшли на дорогу і перекрили рух.
 
Олександра Кужель зажадала від представника харківської міліції викликати санепідстанцію для того, щоб заміряти рівень шуму на площі перед будівлею суду, оскільки рівень звуку настільки сильний, що люди не чують одне одного.
 
Як повідомлялося, близько 1 тис. прихильників Тимошенко й приблизно стільки ж її противників мітингують біля суду в Харкові.
 
Сьогодні відбулося засідання Київського районного суду Харкова за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника корпорації ЄЕСУ. Засідання відбулося без участі екс-прем'єра. Наступне засідання суду відбудеться 10 липня.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі