Україна

Після бійки під Українським домом 9 «беркутівців» потрапили до лікарні - МВС

4 July 2012, 10:25

 Вчора під час несення служби з охорони громадського порядку під час акції протесту близько 21.30 після сутички між міліціонерами і учасниками акції протесту дев´ять співробітників міліції спецпідрозділу «Беркут» отримали різні тілесні ушкодження та були госпіталізовані

 

Як повідомили «Коментарям» в прес-службі столичної міліції, перебуваючи на сходах Українського дому співробітники міліції намагалися пройти до входу в приміщення.

У міліції повідомляють, що під час акції протестувальники раптово наблизилися до співробітників міліції та застосували щодо них фізичну силу і невстановлену ​​хімічну речовину з аерозольного балончика.

Згідно з інформацією з відділення променевої патології госпіталю ГУ МВС України в м. Києві, о 23.00 був госпіталізований міліціонер роти спецпризначення з діагнозом інтоксикаційний синдром, міліціонери 1-ї оперативної роти з діагнозом забиття м´яких тканин голови, скальпована рана третьої фаланги, струс головного мозку, інтоксикаційний синдром, командир взводу 2-ї оперативної роти з діагнозом забиття шийного відділу хребта, міліціонер 2-ї оперативної роти з діагнозом загальна інтоксикація невідомою речовиною, міліціонери 3-ї оперативної роти з діагнозом забиття м´яких тканин голови, струс головного мозку, інтоксикаційний синдром, хімічний опік очей.

Зазначені працівники перебувають у відділенні променевої патології госпіталю ГУ МВС України в м. Києві.

Як повідомляли «Коментарі», на знак протесту проти цього закону група опозиційних депутатів розташувалася біля стін Українського дому і оголосила голодовку. Вчора ввечері під Українським домом між учасниками акції і «Беркутом» сталася бійка.

Комментарии

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі