Україна

Янукович вимагає від Тимошенко бюджет, негайно

25 December 2007, 16:35

Лідер Партії регіонів, прем’єр-міністр опозиційного уряду Віктор Янукович вимагає від Кабінету міністрів негайно подати до Верховної Ради проект державного бюджету на 2008 рік.

Про це він заявив під час зустрічі з прем`єр-міністром Юлією Тимошенко у вівторок, повідомляє УНІАН.

За словами Януковича, БЮТ та "Наша Україна – Народна самооборона" витратили два місяці на створення коаліції, що значно затягнуло процес розробки державного бюджету.

"Бюджет повинен бути негайно поданий до Верховної Ради", - наголосив Янукович.

Крім того, він наголосив, що опозиційний уряд вимагає від Кабміну врахувати у проекті держбюджету показники щодо підвищення зарплат та пенсій.

Як відомо, Міністерство фінансів підготувало проект закону про державний бюджет на 2008 рік до розгляду на засіданні Кабінету міністрів 27 грудня.

Міністр фінансів Віктор Пинзеник відзначив необхідність прийняття бюджету ще до кінця цього року, щоб громадяни могли безперешкодно отримати зарплати і пенсії на початку наступного. "Країна повинна увійти в новий рік з бюджетом", - наголосив він.

Пинзеник також підкреслив, що, незважаючи на неймовірно стислі терміни для підготовки документу, Мінфін успішно виконав це завдання.
http://www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі