Події

В Житомирі старе дерево впало на Mitsubishi Outlander

15 July 2012, 11:04

В Житомирі 14 липня пізно ввечері жителі п’ятиповерхівки по вулиці Хлібній, 16 вийшли на подвір’я, щоб позбирати яблука. Такому передчасному врожаю люди завдячують старому дереву, яке впало прямісінько на автомобіль Mitsubishi Outlander.

На щастя, обійшлося без жертв, однак автомобіль отримав кілька значних подряпин.

«Близько 22.15 я з родиною був удома, як раптом почув характерний хрускіт. У цей же час спрацювала сигналізація автомобіля. Ми виглянули у вікно і побачили, що на машину впала стара яблуня», - розповів власник постраждалого Mitsubishi. 

Господарі автомобіля одразу ж зателефонували на номер 15-80 КП «Житомирський міський інформаційний центр».

«Там нам відповіли, що не знають, що порадити та кого викликати. Довелося телефонувати в МНС», - розказала Світлана, дружина власника авто.

На місце події приїхала бригада МНС, співробітники якої зрізали повалене дерево та звільнили автомобіль від гілля. Господарі викликали на місце пригоди і міліцію. Правоохоронці опитали свідків та зафіксували подію в протоколі.

Жителі будинку відмічають, що в подвір’ї таких аварійних дерев багато.

«Я неодноразово телефонувала в наш ЖЕК №11 і просила оглянути стан дерев та зрізати аварійні. А мені щоразу відповідали, що в них немає на це коштів і що це наші проблеми. Під моїми вікнами росте каштан, який уже кілька років як розчахнувся. Дерево може впасти в будь-яку мить і прямісінько в мої вікна», - поскаржилась мешканка будинку по вул. Хлібній, 16.

На щастя, яблуня впала пізно ввечері, коли на подвір’ї не було людей. Однак в день тут завжди багато перехожих, адже будинок знаходиться поряд з багатолюдним базаром. Мешканці п’ятиповерхівки хвилюються, аби наступного разу аварійні дерева у їхньому дворі не спричинили більшої біди, і сподіваються, що комунальники все ж таки звернуть увагу на старі насадження і вчасно зріжуть їх.

Если вы стали свидетелем чрезвычайного происшествия или хотите сообщить важную информацию о жизни Житомира - звоните 55-07-06 или пишите нам на официальных страницах в социальных сетях: Вконтакте  http://vk.com/zhitomir_info, Facebook http://www.facebook.com/www.zhitomir.info.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі