Влада

Сесія Житомирської облради розгляне питання бюджету, комунальної власності та користування надрами

20 July 2012, 16:11

Голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський підписав розпорядження про скликання одинадцятої сесії обласної ради.

Текст розпорядження опублікований на офіційному сайті облради.

Сесія відбудеться 16 серпня 2012 року о 10 годині  в залі засідань обласної ради. На розгляд сесії вносяться такі питання:

1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.

2.  Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

3. Різне

Окремо на сайті розміщено перелік питань для розгляду на 11 сесії обласної ради шостого скликання, в якому кілька десятків пунктів:

1. Про внесення змін до  обласного бюджету на 2012 рік.

2. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

3. Про обласну Програму підтримки розвитку вищих військових навчальних закладів у Житомирській області на 2012 рік.

4. Про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17.03.11 № 148.

5. Про внесення змін до Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010 - 2014 роки, зі змінами.

6. Про внесення змін до обласної Програми з видання тому «Реабілітовані історією. Житомирська область» на 2010-2015 роки.

7.  Питання комунальної власності.

7.1. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»  Житомирської обласної ради.

7.2. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального вищого навчального закладу «Житомирський інститут медсестринства».

7.3. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

7.4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.03.11 № 95 «Про делегування повноважень по оперативному управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.

7.5. Про внесення змін до рішення обласної ради від 14.12.10 № 28 “Про погодження прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області нерухомого майна за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Ушакова, 10”.

7.6. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 22.03.12 № 462 “Про встановлення орендної плати бюджетним установам”, з урахуванням змін, внесених рішенням обласної ради від 07.06.12 № 564.

7.7. Про приватизацію приміщення третього поверху колишнього будинку побуту, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Житній ринок, 8.

7.8. Про передачу нерухомого та рухомого майна за адресою: м. Житомир, вул. Корабельна, 10.

7.9. Про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади міста Житомира меморіальних дошок.

7.10. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки.

7.11. Про внесення та затвердження доповнень до Положення про комунальну установу «Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Житомирської обласної ради.

7.12. Про передачу комп’ютерної та оргтехніки.

7.13. Про списання основних засобів із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

7.14. Про списання медичного обладнання із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

7.15. Про призначення директора комунального підприємства «Дирекція «Чорнобильбуд» Житомирської обласної ради.

7.16. Про затвердження ліквідаційного  балансу Житомирської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Житомирської обласної ради.

7.17. Про списання будівлі диспансерного відділення обласного наркологічного диспансеру Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 70.

8. Про затвердження додаткового кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2012 рік.

9.  Про зміну та встановлення меж м. Овруч.

10. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо зміни та встановлення меж населених пунктів Горщиківської сільської ради Коростенського району.

11. Про надання погодження приватному виробничому підприємству «Сіріус»  щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

12. Про надання погодження ТОВ «СПІКО» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

13. Про надання погодження приватному акціонерному товариству «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

14. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Граніт Експо» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

15. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Райківський гранітний кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

16. Про затвердження Тимчасового порядку надання водних об’єктів (їх частин) загальнодержавного значення, розташованих на території області, у користування на умовах оренди.

17. Про надання у користування мисливських угідь Житомирській обласній громадській організації «Захист».

18. Про перелік документів для погодження клопотань щодо надання у користування мисливських угідь.

19.  Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.03.12 № 453 «Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2012 рік».

20. Про утворення, загальний склад (кількість депутатів) Городоцької селищної ради та призначення перших виборів у селищі Городок Радомишльського району Житомирської області.

21. Про внесення змін до «Регламенту роботи обласної ради VI скликання».

22. Про внесення змін до «Регламенту роботи обласної ради   VI скликання», «Положення про постійні комісії обласної ради VI скликання», «Положення про президію обласної ради» та «Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».

23. Про створення тимчасової контрольної комісії обласної ради.

24. Про звернення до Верховної Ради України з вимогою невідкладного зняття з розгляду проекту Закону України «Про засади державної мовної політики».

25. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Кабалюк В.І.

26. Про встановлення персональної стипендії Гусєвій Г.Б.

27. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради  на десятій сесії обласної ради шостого скликання.

28.  Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі