Україна

Богословська не вірить тітці з косою

28 December 2007, 14:50

Народний депутат України VI скликання з фракції Партії регіонів Інна Богословська розповіла про те, яка подія була найважливішою для неї в 2007 році.

«Для мене найважливішою подією цього року було те, що моя партія «Віче» ухвалила рішення (реально прийняте людьми, а не написане на папері) делегувати мене і Іру Горіну до парламенту», - сказала нардеп.

За словами Богословської, це було дуже важке рішення, але в результаті дуже ефективне. «У «Віче» зараз формується молода команда, а я і Іра, ставши членами Партії регіонів, маємо можливість просувати тут той план, на який ми витратили три роки життя – план розвитку країни і стратегічних реформ. Це було найважливішою подією, тому що це складно, це певний етап у житті», - додала вона.

Богословська зазначила, що від Нового року вона чекає, що країна нарешті видужає від хвороби, яку можна назвати очікуванням «халявного» щастя: «На превеликий жаль, потік популізму, яким «залили» країну за останні три роки, дійшов до абсурду під час цієї виборчої кампанії. Ми зараз почнемо пожинати плоди цього абсурду, особливо в двох темах, які стали «темами дня». Це перехід на професійну армію з 1 січня і виплата заощаджень Ощадбанку. І економіка, і безпека країни від цього, безумовно, страждатимуть», - упевнена вона, інформує
ForUm.

На думку політика, людей весь час годують казками, що їм нічого не треба: не треба працювати, не треба вчитися, не потрібно прагнути, не потрібно напружуватися. «Прийде добра тітка з косою, і все за них вирішить», - сказала Богословська.

http://www.4post.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі