Україна

Житель Луганської області у хлібі виявив запечену мишу

28 December 2007, 16:01

Луганське підприємство "Коровай" напередодні Нового року викрили у випуску неякісної продукції: виробник у вигляді одного з інгредієнтів додав у хліб "Сударушка" сіру мишу, повідомляє  "Новий регіон" з посиланням на "Ірта-FAX".

У редакцію Луганського обласного телебачення по допомогу звернулася немолода жінка з сином. За її словами, вона як завжди увечері після роботи купила хліб "Сударушка" у своєму улюбленому кіоску. Прийшла додому, з'їла трохи і пішла спати. Велику частину хліба з'їв її голодний після роботи син.

Жінка розповіла, що на ранок вона не побачила  булку і запитала сина "де хліб?" На що син відповів їй: "Ма, не бери, там миша". "Я говорю, як миша? Я дістаю в пакеті хліб – миша і шерсть", – цитує видання Світлану Овчаренко.

Всю ніч Олександру Овчаренко було погано, у лікарні в яку він звернувся вранці, поставили діагноз – інтоксикація. У кіоску, де жінка купила хліб, журналістів і потерпілі зустріли майже вороже.

Щоб отримати пояснення щодо такого жахливого випадку, знімальна група вирушила у обласну санітарно-епідеміологічну станцію. Там їх зустріли словами: чого хвилюватися, миша ж прожарена.

Потім з'явився представник ВАТ "Коровай". Окрім реклами свого підприємства, від нього почути нічого конкретного не вдалося, повідомляє NEWSru.com.

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі