Україна

Тимошенко попередила фальшивих чорнобильців і бідняків

30 December 2007, 07:55

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що з 1 січня в Україні кардинально змінюється пільгова політика.

У телезверненні до народу по Першому національному вона підкреслила, що новий уряд повертає дію 62 законів щодо надання пільг, які були скасовані попереднім Кабміном.

"Всі законні пільги повертаються, але при цьому кардинально змінюється пільгова політика. Я хочу щоб ви знали: віднині і назавжди пільги будуть отримувати тільки ті, хто їх справді потребують", - підкреслила Тимошенко.

 

"Допомогу у вигляді пільг матимуть тільки соціально-незахищені громадяни, а не ті, хто по блату дістав посвідчення ліквідатора аварії в Чорнобилі або купив довідку про свою удавану бідність", - наголосила вона.

Тимошенко також ще раз підкреслила, що уряд зможе повернути знецінені заощадження вкладників Ощадбанку СРСР.

"Тисячу разів мені говорили, що цю програму виконати абсолютно неможливо. Говорили, що процес повернення заощаджень треба розтягнути на 50 років, а суму зменшити в 5 разів.
Це не наші підходи. Цю програму виконати можливо", - сказала прем’єр.

"Хто не хоче робити, шукає причину, хто хоче - шукає спосіб", - процитувала вона українське прислів’я.

"Після звірки сум заборгованості з Ощадбанком, кожен, кому банк заборгував, отримає в цьому році до тисячі грн. готівкою, живими грошима, в залежності від розміру вкладу. В найближчий час ми дамо власникам право розраховуватися за товари, житлово-комунальні та інші послуги з ощадних книжок", - пообіцяла Тимошенко.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі