Україна

Ющенко – персона нон-грата в Росії!

13 February 2007, 09:36

За чутками, які дійшли до «Обозревателя», Росія оголосила персонами нон-грата одразу чотирьох українських громадян. Та ще й яких!

Окрім Петра Порошенка, в цей список потрапили також Роман Зварич, Олексій Івченко та Петро Ющенко. Важко сказати, які провини угледіли росіяни в діях цих політичних та бізнесових діячів, однак усі вони справді відзначилися на теренах українського політикуму. Роман Зварич – скандалом з неотриманням університетського диплому, Олексій Івченко – боргами «Нафтогазу» та люксовим мерседесом, а Петро Ющенко – чутками про причетність до газової афери та фірми РосУкрЕнерго. Але найбільше «согрішив» перед Кремлем все-таки Івченко, коли вів переговори з росіянами через перекладача.

Можемо лише уявити, які ще претензії висуватимуть росіяни до українських політиків. В усякому разі вже зараз варто остерігатися поїздок Миколі Рудьковському, диплом якого теж викликає сумніви. Кандидат на посаду міністра закордонних справ Огризко, якого пропонує Президент, теж має всі шанси потрапити в цей список. Його гріх такий же страшний, як і у Івченка: Віктор Янукович спочатку не мав нічого проти креатури Ющенка, але згодом раптом заявив пресі, що ому колись розповідали про Огризка, що той нібито на одній із зустрічей з росіянами спілкувався через перекладача.

Читайте також: Ющенко защитил кума от Путина. МИД его поддержало

http://oglyadach.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі