Місто

Влада Житомира хоче віддати банку землю під аварійним будинком по вул. Старовільській, а губернатор обіцяв сквер…

3 December 2012, 17:20

Влада Житомира планує передати земельну ділянку під аварійним будинком по вул. Старовільській, 28 в користування Державному експортно-імпортному банку України.

Відповідний проект рішення сесії міськради опублікований на офіційному сайті Житомирської мерії.

Згідно проекту рішення сесії планується передати банку в постійне користування земельну ділянку площею 0,1671 га для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ за адресою вул. Старовільська, 28 в м. Житомирі за рахунок земель міської ради не наданих у власність і користування. Також даним проектом рішення передбачається затвердити проект землеустрою щодо відведення вказаної земельної ділянки ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ. Розмір річної плати за користування земельною ділянкою визначатиметься в розмірі земельного податку.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2012 року губернатор Житомирської області Сергій Рижук повідомив журналістам, що на місці аварійного будинку по вулиці Старовільській нічого будувати не будуть, а облаштують сквер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі