Україна

Фотопортреты Черновецкого вызывают у киевлян жалость (фото)

10 January 2008, 15:00

Подведены итоги конкурса на лучшие фотоизображения киевского мэра.








Об этом сообщает сайт «Народной самообороны»

«Наприкінці року громадська організація «Я - КИЯНИН» оголосила про конкурс фотографій міського голови Києва Леоніда Черновецького – власне, як кияни бачать свого мера. Результатом конкурсу стала невелика фотовиставка, яка розмістилася в приміщенні на вулиці Володимирський 6а.

«Ми відібрали 31 фото, найцікавіше, на наш погляд. Виставка почалася 3 січня. Ми не рекламували акцію, але все-таки за тиждень нас відвідали майже 1000 киян», - повідомив голова Подільського районного осередку ГО «Я - Киянин» Олексій Гетьман, за сумісництвом – екскурсовод виставки.

Відвідувачі також охоче придумували назви для фото, які залишали на аркушах під ними, а також ділилися власними думками щодо проявів мерської роботи Леоніда Чернівецького.

Передивившись ці відгуки та підписи, можна легко зрозуміти важливу річ – у киян немає агресії чи ненависті до Леоніда Черновецького, але й жодної підтримки – тільки сором за те, що столиця обрала такого голову та жаль до особи мера – він явно знаходиться зараз не на своєму місці.

Сьогодні виставка закінчить свою роботу. Але в подальших планах – провести її в більшості районів Києва на прохання самих киян, які вже відвідали її, щоб ці фото побачили якомога більше людей».

Часть экспозиции можно увидеть ЗДЕСЬ


www.obkom.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі