Суспільство

8 армійський корпус визнали кращим в Україні

7 December 2012, 13:20

 За підсумками стану бойової та мобілізаційної готовності, рівня бойової підготовки і військової дисципліни 8 армійський корпус в 2012 році визнано кращим у Сухопутних військах та Збройних Силах України.

 Як повідомляє прес-служба 8 армійського корпусу, про це 6 грудня у Житомирі під час урочистостей з нагоди Дня Збройних Сил України розповів командир 8 армійського корпусу, генерал-лейтенант Петро Литвин.

«8-й армійський корпус, за підсумками стану бойової та мобілізаційної готовності, рівня бойової підготовки і військової дисципліни в 2012 році визнано кращим у Сухопутних військах та Збройних Силах України. Нам є чим пишатися. Наші військові з честю виконують свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищають мир і спокій українського народу», – зазначив Петро Литвин.

З нагоди 21-у річниці Збройних Сил України командування та офіцери управління 8 армійського корпусу покладали гірлянди та квіти до монументу Вічної Слави.

До урочистих заходів долучилися також представники влади, військовослужбовці гарнізону, ветерани Збройних Сил, представники громадських організацій, інтелігенція та молодь.

Закінчилися урочистості маршем роти Почесної варти.

 

Фото Володимира Вовкогона

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі