Україна

Ахметов хотів скинути Колеснікова у воду (ФОТО)

15 January 2008, 08:40
"Це б запам'яталося назавжди"

Член Партії регіонів Рінат Ахметов ледь не скинув у воду мера міста Донецька Олександра Лук'янченка у понеділок на відкритті плавального басейну "Дельфін" у селищі шахти "Жовтнева" у Донецьку.

Проходячи по бортику басейну, Ахметов схопив Лук'янченка і хотів жартома скинути його у воду, однак мер встояв на ногах і у воду не впав.

"Це б запам'яталося назавжди"

Свою грайливу поведінку Ахметов пояснив тим, що хотів внести розмаїтість у монотонне урочисте відкриття спортивного об'єкту.

"Спочатку я хотів кинути у воду мера міста, а потім і Бориса Колеснікова", - розповів депутат, додавши, що "це б запам'яталося назавжди".

Крім того, Ахметов згадав своє дитинство: "Ми сюди (у басейн шахти "Жовтнева") із друзями ходили плавати, коли ще дітьми були".

"Одного разу зібралися з вишки стрибнути. Набралися сміливості і полізли на самий верх. Коли я опинився на вишці, то подивився униз. Потім тихо відійшов до сходів, що ведуть униз, і так само тихо спустився по них. А хтось із хлопців стрибнув. І сьогодні от на відкритті хлопці стрибали з вишки. Сміливі вони", - розповів депутат.

На церемонії відкриття басейну були присутні голова Донецької облради Анатолій Близнюк, заступник голови Донецької облдержадміністрації Олена Петряєва, народний депутат Валентин Ландик, а також голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка, повідомляє "Остров".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі