Події

Почалися трудові будні – на Житомирщині стало значно менше сумних подій

15 January 2008, 14:14

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 99 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 50 пожеж, 21 ДТП, 25 випадків травматизму. Надійшло одне повідомлення про виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Всього під впливом різних факторів в області 26 осіб загинуло та 39  травмовано.

У 50 пожежах на Житомирщині загинуло 4 особи та 1 травмовано.

8 січня в м. Бердичів на пожежі, що виникла через порушення правил безпеки при влаштуванні та експлуатації електрообладнання, отримав опіки голови та рук 70-річний пенсіонер.  Того ж дня в м. Радомишль на місці пожежі виявлено труп 39-річного сина власника будинку. Пожежні припускають, що чоловік палив у ліжку та заснув… на завжди.

11 січня в обласному центрі два відділення пожежників відвідали гуртожиток університету ім. І. Франко. В одній з кімнат згорів холодильник та майно, бо студенти грілися не справними або саморобними обігрівачами.

12 січня сталося декілька подій в м. Коростень на дачному масиві «Залізничник». Серед ночі невідомі підпалили будиночок. У Житомирі по вул. Черняхівського 29-річний син «планував» спалити будинок матері недопалком. Лише втручання пожежних допомогло врятувати матеріальних  цінностей  на суму 150 000 грн. В обласному центрі через електрику палав гараж, а в Житомирському районі в будинку 50-річної жінки через піч згоріли веранда та дах.   

Порушення при влаштуванні печі та димаря, їхні несправності стали причинами пожежі в двокімнатній квартирі 26-річної господарки в Житомирі по вул. Ф.-Чопівського.

13 січня через паління загинув у вогні  в с. Івановичі Черняхівського району 43-річний чоловік.

У ніч старого Нового року  в містах Баранівка та Коростень горіли магістральні тягачі  МАН та Мерседес. В обох випадках вогонь «з’їв» кабіну та наніс збитки на декілька десятків тисяч гривень. 

Продовжують отруювати та вбивати себе наші земляки.

10 січня в с. Забріддя Черняхівського району 50-річна жінка пішла з життя через алкоголь. Наступного дня отруївся окисом вуглецю 68-річний житомирянин. А в неділю з тієї ж причини мало не загинула родина з трьох літніх людей в обласному центрі.

 11 січня на території Радомишльського лісгоспу АПК при проведенні розкрижовки лісу загинув лісник. Мешканець с. Пряжів обморозив пальци рук. А однорічна дівчінка з Житомира госпіталізована до обласного опікового центру з опіком окропом.

За минулий тиждень на території області зареєстровано 24 повідомлення про випадки невиробничого травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 12 та 13 осіб травмовано, з них внаслідок переохолодження 3 особи загинуло та 8 осіб  травмовано.

Рятувальники допомагають.

В м. Бердичеві на території пункту  прийому металобрухту виявлено два  120 мм.  та два 76 мм. артилерійських снарядів часів ВВв. 

В суботу в Ружинському районі рятувальники надавали допомогу по вилученню тіла загиблого з криниці, якого засипало землею при її викопуванні.

У неділю рятувальники теж не байдикували. На звернення правоохоронців діставали з карьєра 40-річного жителя м. Коростень.

Сергій Уланов, прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі