Україна

У Києві затримали двох широкопрофільних наркодилерів

16 January 2008, 11:19
 Шевченківському районі столиці затримали двох ділків, у яких вилучили товару на 50-60 тисяч доларів. В орендованому помешканні оперативники знайшли 25 кілограмів марихуани, 50 грамів кокаїну, 100 грамів амфетаміну, 11 пігулок екстазі та 5 грамів гашишу.

Міліціянти дізналися про двох мешканців Шевченківського району, які нібито продавали наркотичні речовини. За попередньою інформацією, обіг був чималим, як для двох осіб.

Підозрюваних спочатку ретельно перевірили, і лише потім оперативники навідалися до помешкання наркодилерів, в там вже знайшли чимало доказів їх злочинної діяльності. Затримані запевняли, що ніколи наркотики не продавали, а просто запаслися.

Підозрюваний: «Просто хранилось. В данной ситуации скажу, всё это не для продажи. Чисто для себя, для употребления».

З огляду на кількість наркотиків, виправдання затриманих виглядали повною нісенітницею. Правоохоронці переконані, що чоловіки орієнтувалися на різного споживача, і намагалися задовольнити потреби різних любителів кайфу.

Оперативний співробітник міліції: «У них изъято около 25 килограмм марихуаны, 100 грамм амфетамина, 50 грамм кокаина, таблетки экстази. Стоимость этих наркотиков – 50-60 тысяч долларов».

Експерти кажуть, половина вилученого зілля була готова до реалізації. Більшість речовин ділки розфасували в пакетики на дози.

Квартира, в якій затримали підозрюваних, була перевалочною базою. Сюди звозили наркотики з північної України. Тут же фасували, а потім відправляли на реалізацію. Один із орендарів раніше вже мав проблеми із законом, і був наркоманом.

Оперативний співробітник міліції: «Данный гражданин снял квартиру, чтобы продавать наркотики. Работал в такси, судим за употребление. На сегодня карьера наркобарона закончена».

Проти затриманих порушили кримінальну справу. Слідчим ще доведеться з’ясувати місця продажу зілля та знайти помічників наркодилерів. // Олександр Дем’янчук, Антон Гусєв, НТН.

http://ntn.tv

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі