Суспільство

На Житомирщині влада порозумілася з молоддю

16 February 2007, 09:44

Порозуміння органів влади з молодіжними громадськими організаціями Житомирщини знайдено

Таким був головний підсумок роботи виїзного засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики в м. Новоград-Волинському 15 лютого, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На засіданні розглядалось питання „Про співпрацю громадських молодіжних організацій м. Новограда-Волинського з міською радою в реалізації державної молодіжної політики”.

Учасники зібрання ознайомилися з досвідом співпраці Новоград-Волинської міської ради з громадськими організаціями молоді щодо розв’язання молодіжних проблем, переглянули відеофільм про молодіжний рух в м. Новограді-Волинському, побували в нещодавно створеному молодіжному соціальному центрі та взяли участь у презентації міського учнівського парламенту „Школа лідера”.

Напередодні, 14 лютого, в облтелецентрі управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласною молодіжною громадською організацією „Арт-форум” провели мистецьке свято „Кохання з першого погляду”. У заході, до організації якого долучилися лідери громадських молодіжних та студентських організацій Житомира, взяло участь понад півсотні юнаків та дівчат. Насичена конкурсна програма, концерт, підготовлений талановитими молодіжними колективами області, подарували присутнім незабутні святкові враження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі