Місто

Мрія Дебоя - проект реконструкції пішохідної вулиці в Житомирі потребує 14 млн. грн.

26 March 2013, 10:24

25 березня на засіданні громадської ради мер Житомира Володимир Дебой акцентував увагу присутніх на одному з проектів, видатки на який з бюджету розвитку розглядатимуть на черговій сесії міської ради. Директор департаменту бюджету і фінансів міської ради Сергій Гаращук представив членам Громадської ради проект реконструкції вулиці Михайлівської.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

Як зазначив Сергій Гаращук, проект реконструкції Михайлівської розроблений фахівцями КП «Житомирпроект», який 6 березня погодила містобудівна рада Житомира. Даний проект вимагає коштів близько 14 млн. грн. і передбачає роботи у кілька етапів: заміна інженерних мереж, дорожнього покриття, озеленення. Джерела фінансування реконструкції пішохідної вулиці Житомира включають як кошти із міського бюджету, так і благодійні та спонсорські кошти.

Однозначну підтримку цьому проекту висловив член громадської ради Валентин Острожинський, який вважає, що необхідно дотримуватись законів розвитку міста. Його центр має бути окрасою, візитівкою, місцем відпочинку та гордості городян. Необхідно переконати житомирян у доцільності і необхідності такої роботи, оскільки це майбутнє наших дітей та внуків, а також провести широку роз’яснювальну роботу.

Як повідомляв Житомир.info, у проекті Програми економічного та соціального розвитку Житомира на 2013 рік заплановано виділити із міського бюджету на реконструкцію вул. Михайлівської та площі Корольова 12 млн. грн.

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі