Україна

Черновецький пообіцяв Ющенку знести занозу Суркіса

18 January 2008, 05:59

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про готовність вирішити питання про знесення ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський".

Про це він заявив на зустрічі з президентом вранці, інформує прес-служба президента в уточненому повідомленні.

У контексті підготовки до проведення ЄВРО-2012 президент та керівники столичної влади обговорили тему впорядкування території та покращення благоустрою Києва.

 

"З точки зору підготовки головної спортивної арени країни до визначної спортивної події Л. Черновецький висловив готовність вирішити питання щодо знесення ТРЦ "Троїцького" біля НСК "Олімпійський". Київська мерія, додав він, також бере на себе зобов’язання побудувати в Дарницькому районі міста стадіон на місці танкового заводу", - йдеться в повідомленні.

Ющенка також поінформували, що з 1 березня 2008 року синхронним розпорядженням столичного міського голови та керівника Київської ОДА планується заборонити в’їзд до 50-ти кілометрової смуги Києва вантажного транспорту – у зв’язку з цим Головмитслужба разом із мерією розроблять відповідний графік роботи митних складів та інших установ.

Під час наради президент також поставив завдання щодо розробки КМДА та МВС заходів, спрямованих на виявлення і подолання корупції на міському рівні.

Президент зробив особливий наголос на тому, що подолання корупції в столиці – це спільне завдання Київської міської адміністрації і відповідних територіальних підрозділів МВС, СБУ та прокуратури, зазначає прес-служба.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі