Місто

Влада Житомира шукає тимчасового перевізника для обслуговування автобусного маршруту №19

2 April 2013, 10:58

Управління транспорту на зв’язку Житомирської міської ради шукає перевізника для тимчасового обслуговування автобусного маршруту №19 «Лісове-Біомедскло».

Відповідне оголошення про прийом заявок від перевізників – власників автобусів опубліковане на офіційному сайті Житомирської міськради.

«Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради запрошує всіх бажаючих перевізників надати заявки на укладання тимчасового договору для обслуговування міського автобусного маршруту №19 «Лісове–Біомедскло» зі схемою руху: вул. Максютова – вул. Миру – просп. Миру – вул. Перемоги – вул. Домбровського – вул. Щорса – вул. Київська – Київське шосе – вул. Баранова – вул. Корольова – вул. Промислова», - йдеться у оголошенні.

Начальник управління транспорту та зв’язку Костянтин Підпокровний повідомив журналісту Житомир.info, що договір укладається строком на три місяці, на час проведення конкурсу серед перевізників.

«Планується укладення тимчасового договору. Відповідно до процедури, коли відкривається новий маршрут або розривається договір з попереднім перевізником, укладається тимчасовий договір строком на три місяця, тобто на час проведення відповідного конкурсу», - розповів Костянтин Підпокровний.

Перелік необхідних документів, інформацію щодо характеристик маршруту та транспортних заходів можна отримати за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради, кабінет №378. Заяви приймаються до 16.00 до 03.04.13 включно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі