Україна

В одному з дитсадків Києва діти отруїлися хлоркою

18 January 2008, 15:50

В одному з дитячих садків столиці після сну четверо дітей випили розчин малої концентрації хлорки з водою.

У четвер, 17 січня, о 16.30 із дитячого садка № 372, який знаходиться в Голосіївському районі, у відділення токсикології дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" з ознаками харчового отруєння було госпіталізовано чотири дитини. Про це розповів представник правоохоронних органів, який побажав залишитися невідомим.

У телефонній розмові представник районного відділу Тригуб Людмила Михайлівна підтвердила факт вживання дітьми молодшої групи розчину малої концентрації хлорки з водою. Дітям на місці була надана перша медична допомога, після чого хлопчики були доставлені у відділення токсикології дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", де дітям була надана додаткова допомога.

Зі слів Людмили Михайлівни, під час дитячого сну, санітарка залила чайник розчином для дезинфекції, і мабуть забула злити воду. Прокинувшись, діти попросили води і вихователька, нічого не підозрюючи, дала дітям воду. Діти випили 60 грам води. Варто відзначити, що від отруєння постраждала і дитина санітарки.

Генеральний директор дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у телефонній розмові повідомив, що стан дітей задовільний, їх життю нічого не загрожує. Ознак отруєння немає.

segodnya.ua

http://zakyiv.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі