Економіка

Міністр палива та енергетики Юрій Бойко в 15 лютого в ефірі “5 каналу” назвав "Житомиртеплокомуненерго" „одіозним прикладом”

16 February 2007, 14:02

Міністр палива та енергетики Юрій Бойко в 15 лютого в ефірі “5 каналу”, коментуючи можливе зростання вартості газу для населення, назвав ситуацію довкола способу оренди "Житомиртеплокомуненерго" „одіозним прикладом”. Як повідомляє Інтернет-видання http://uatoday.net, Бойко сказав наступне:

"Ну, це дуже болюче питання. Тому що, дійсно, на національному рівні уряду вдалося втримати ціну газу... підвищення на рівні 30%. Але, на жаль, на місцевому рівні місцеві тарифи виросли в два-три рази. І ми знаємо багато прикладів цього. І вчора була дуже жорстке засідання Кабінету міністрів. Ми отримали всі завдання розібрати ситуацію на місцях, по закріплених областях. І вчора ж була прийнята постанова Кабінету міністрів, згідно з якою держава буде контролювати через держінспекцію по цінам правильність установки тарифів місцевими властями. Тому що в нас багато одіозних прикладів. Я приведу приклад того ж Житомира: коли здали в оренду "Житомиртеплокомуненерго" самому ж керівнику, і він там живе своїм життям, підняв у два рази тарифи, і, ну, з нашої точки зору необосновано. І такі численні приклади, на жаль, є і по газовій сфері. Ми в понеділок збираємо керівництво облгазів всієї країни. І по облводоканалам".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі