Події

У Житомирській області горів сарай. Разом з ним згорів господар. Розпочато слідство

21 January 2008, 15:46

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 66 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 23 пожежі, 11 ДТП, 26 випадків травматизму.

Всього під впливом різних факторів в області 32 особи загинуло та 26  травмовано.

Недопалок став причиною пожеж у с. Заможне Житомирського району та в с. Черевки Овруцького району. Винуватці – чоловіки 47 та 50 років заплатили за це своїм життям.

17 січня в с. Жовтневе Попільнянського району пожежні загасили полум’я, яке охопило сарай. А в сараї виявили тіло його господаря. Розпочато слідство.

Несправні печі привели до загибелі ще двох осіб. Напередодні Водохреща в с. Кудиновичи Новоград-Волинського району у власній оселі загинула 84-річна жінка. В смт. Миропіль Романівського району – 55-річний чоловік.

Що стало причиною пожежі 20 січня у с. Кам’янка Житомирського району інспектори ще з’ясують. У будинку літнього інваліда і піч була розвалена, і 35-річна племінниця зі своїм „бойфрендом” оковиту підкріпляли цигарками. Домівка згоріла вщент. Жінку пожежні встигли врятувати, надали першу допомогу і відправили до обласного опікового центру. Чоловікам не допоможе вже ні хто.

За минулий тиждень на території області зареєстровано 26 повідомлень про випадки невиробничого травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 22 та 12 осіб травмовано, з них внаслідок переохолодження загинуло 7 осіб.

Сергій Уланов, прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі