Україна

Експерт думає, Ющенко і Тимошенко мають сказати Європі "Б"

22 January 2008, 09:02

Спостерігачі вважають, що активність влади викликана відсутністю особливих досягнень у підготовці напередодні звіту України перед УЄФА в середу.

Про це повідомляє "Німецька хвиля", нагадуючи, що президент Віктор Ющенко доручив упродовж 2 тижнів скласти реєстр доріг, які знадобляться для зв’язку між шістьма місцями проведення "Євро-2012".

 

На думку спікера Комітету громадського контролю "Євро-2012" Андрія Капустіна, Україна готується до футбольного чемпіонату 2012 року хаотично та не маючи єдиної координації.

Відсутність загальнонаціональної програми підготовки до футбольного турніру гальмує роботу і взагалі ставить під загрозу проведення чемпіонату в Україні, каже він.

Однак якщо всі документи будуть розроблені до лютого і президент особисто проконтролює цей процес, то можна сподіватися на позитивний результат, переконаний представник комітету громадського контролю "Євро -2012".

"Ющенко та (прем’єр-міністр Юлія) Тимошенко розуміють, що сказавши Європі "А" треба говорити і "Б" з урахуванням наших євроінтеграційних прагнень", - зазначає Капустін.

"Також вони розуміють, якщо провалиться проект "Євро -2012", це відкине Україну далеко назад", - додає він.

Також зараз, за словами Каупстіна, влада першочергово має зосередитися не на будівництві доріг, а подбати про реконструкцію аеропортів та розвиток внутрішнього авіасполучення, оскільки, подорожуючи, європейці надають перевагу не автомобільному, а авіатранспорту.

Українська правда

http://www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі