Україна

Другий юрист в Україні "сам би в морду дав Черновецькому"

23 January 2008, 11:45

Перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук, "як киянин, сам би в морду дав цьому Черновецькому".

Так Корнійчук на прес-конференції в Донецьку прокоментував на прохання журналістів сутичку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і мера Києва Леоніда Черновецького, повідомляє "Остров".

"У площині чоловічих відносин, будь ласка, не коментуйте мене як заступника міністра юстиції, я сам би йому в морду дав цьому Черновецькому", - сказав Корнійчук.

"Відверто, як киянин. Якби бачили, що він з містом Києвом зробив, то це просто жах", - додав він.

За словами Корнійчука, його "особистих позовів декілька зараз лежить у Верховному Суді і Вищому Адміністративному суді відносно його (Черновецького) незаконних дій".

"Роздерибанили так Київ за рік, як за останні десять років до них не могли, розумієте. Я упевнений, що він буде притягнутий до кримінальної відповідальності, у тому числі за ці дії. Але на все свій час", - додав перший заступник міністра.

"І на сьогоднішній день Мінюст є стороною по позовах проти Київської міської державної адміністрації по незаконному виділенню землі", - продовжив Корнійчук.

"Тому ми звертаємося в суди і, я сподіваюся, ми знайдемо правду в судах у цих випадках. Якщо ні, виходить, будемо ініціювати закон про дострокові вибори мера міста Києва й упевнений, що Черновецький удруге обраний не буде", - додав він.

Корнійчук також сказав, що "щодо інциденту з Луценком, як юрист, вважаю, що якщо Черновецький звернеться зараз у суд, можуть накласти теоретично штраф на Луценка або сказати: а-я-я-й, вибачся, ну і все!".

"Але я вважаю, що це немужньо і не по-чоловічому звертатися в суд у таких випадках, коли тобі дають у ніс. Або дай здачі, або піди просто", - вважає Корнійчук.

"Зараз розглядається питання дострокових виборів Київського міського голови і, відповідно, Київради, і Харківської міськради", - завершив перший заступник міністра юстиції.

Українська правда


http://rep-ua.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі