Україна

СП: Зміни, які пропонує уряд до закону про приватизацію - суперечливі

23 January 2008, 17:59
Погляди Секретаріату Президента і Кабінету міністрів на те, які зміни слід внести до закону про приватизацію - кардинально розійшлися.
Іще зранку прем'єр Юлія Тимошенко мала намір удосконалити законодавство та виписати умови роздержавлення Одеського припортового заводу. Утім, через три з половиною години обговорення урядовці розійшлися ні з чим. Заступник глави Апарату президента Олександр Шлапак повідомив - уряд пропонує низку суперечливих змін, зокрема можливість повернення компанії у державну власність без рішення суду та відшкодування коштів власнику, який не виконав інвестиційних зобов'язань. Відтак, розгляд приватизаційних питань відклали на тиждень. Юлія Тимошенко зі свого боку переконана: спротив викликає її намагання навести лад у цій царині. Зокрема, запровадити відкриті аукціони та запобігти штучному доведенню до банкрутства.

Юлія Тимошенко, Прем'єр-міністр: "Ми не пропонуємо таких дурниць закладати. Тому що завжди у інвестора є право звернутися до суду. У держави буде право розторгувати приватизаційну угоду, якщо не виконуються пункти цієї угоди. Там де роблятьсь конкретні кроки по наведенню порядку і прибраннюю корупції повстає колосальна кількість інтересів. які потім коментуються, саботуютьсяне приймаються. яле я думаю, що в нас достатньо волі такі рішення проводити

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі