Економіка

Призначений новий голова правління ВАТ «Коростенський щебзавод»

11 July 2013, 18:11

 Наглядова рада сьогодні своїм рішенням усунула від керівництва голову правління ВАТ «Коростенський щебзавод»   Бикодорова Юрія Валерійовича, та всіх членів правління, які своїми діями скомпрометували діяльність щебзаводу, і розв`язали акціонерний конфлікт.

Новим головою правління призначений Шатковський Сергій Олександрович, котрий вже приступив до виконання своїх обов`язків.  Робота заводу проходить в звичайному  режимі. Шатковський С.А.  найближчим часом  планує провести зустріч з трудовим колективом, щоб обговорити всі наболілі питання, та презентувати свою програму управління.

На заводі робітники скаржились що даного голову правління  з моменту призначення  на посаду ( з 11 січня 2013 року), ніхто в очі не бачив, на заводі він не з’являвся, підписи за нього ставили якісь інші невідомі люди, це була суто номінальна особа на підприємстві яка представляла інтереси Біжана Юрія Тарасовича, одно із основних акціонерів Коростенського щебзаводу.

За період його «господарської діяльності» були виведені майже всі активи Коростенського щебзаводу на підконтрольні структури Біжана Ю.Т. Також в травні 2013 року заборгованість в 15 млн. грн. яка рахувалася по обліку ПрАТ «ТК «Коростенський щебзавод» перед  ВАТ «Коростенський щебзавод», була також перекладена на фірми із ознаками фіктивності, тобто фактично були  вкрадені обігові кошти на підприємстві даними незаконними оборудками.

В зв`язку з чим, наглядова рада підприємства  прийняла рішення про усунення Бикодорова Ю.В. та призначення нового голови правління на Коростеньському щебзаводі, та передання встановлених фактів зловживань та розкрадань Бикодорова Ю.В. за період  перебування на посаді голови правління  Коростенського щебзаводу до правоохоронних органів для розслідування.

Як раніше повідомлялось у засобах масової інформації,  Житомирською обласною прокуратурою розслідується кримінальна справа по розкраданню коштів та майна на Коростенському щебзаводі його посадовими особами у великих розмірах.

Прес-служба ВАТ «Коростенський щебзавод»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі