Суспільство

В середині серпня влада урочисто відкрила дитячий оздоровчий табір під Житомиром

13 August 2013, 13:34

 12 серпня відбулося урочисте відкриття дитячого табору «Орлятко», що розташований у селі Левків Житомирського району.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі обласної ради.

Голова облради Йосип Запаловський відзначив, що приміщення табору майже десятиліття не використовувалося за призначенням, тому його відновлення потребувало значних ресурсів та зусиль.

«Відкриття цього табору є свідченням того, що в області виконується настанова вищого державного керівництва щодо розширення мережі літніх оздоровчих закладів. Зокрема «Орлятко» – це спільна перемога департаменту сім’ї, молоді та спорту, обласної ради і депутатського корпусу, тобто всіх тих, хто усвідомлює необхідність функціонування закладів такого типу», – сказав голова обласної ради.

Прес-служба облради повідомляє, що табір «Орлятко» став 23-м оздоровчим табором в Житомирській області, а на організацію оздоровлення і відпочинку дітей з обласного бюджету у цьому році було виділено понад 6 млн. грн, що на 2 млн. більше ніж торік.

Обласна влада нагадує, що у квітні цього року депутати прийняли рішення про створення комунального закладу оздоровлення дітей «Орлятко» у селі Левків Житомирського району.

«На його оновлення з обласного бюджету було виділено 400 тисяч гривень, і менше ніж за 2 місяці табір знову успішно виконує роботу з виховання й оздоровлення дітей із усієї Житомирщини. Нині у ньому відпочивають 150 хлопчиків та дівчаток пільгових категорій, путівки для яких придбані департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації за кошти обласного бюджету», - інформує прес-служба облради.

Фото прес-служби облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі