Місто

Працівники «Коменерго» написали заяви на звільнення, а директор фірми погрожує владі Житомира судом

12 September 2013, 08:44

 11 вересня начальник управління житлового господарства Житомирської міськради Світлана Півоварова особисто приїхала на Польову, у приватний ЖЕК «Коменерго».

Люди півгодини бунтували і розсипали прокльони на адресу міських чиновників, а після обіцянок Півоварової про «покращення» працівники нашвидкуруч «здали» своє «Коменерго».

72 заяви на звільнення отримала начальниця управління житлового господарства від працівників, які напередодні пікетували міську раду, виступаючи проти припинення угоди на утримання та експлуатацію житлового фонду їхнім приватним підприємством. Люди не хотіли йти працювати в комунальні ЖЕКи, де місяцями не платять зарплати, але Світлана Півоварова пояснила, що рішення чиновників остаточне і «Коменерго» більше не обслуговуватиме мешканців Польової та прилеглих територій. Чиновниця запросила усіх охочих написати заяви на звільнення за згодою сторін з подальшим працевлаштуванням у 13-й та 16-й ЖЕКи.

Директор «Коменерго» Юрій Антіпов заявив, що він не погоджується з результатами конкурсу, проведеного міськрадою і оскаржуватиме їх у суді.

«Дії Світлани Іванівни повністю суперечать чинному законодавству. Конкурс було проведено з порушеннями 631-ї постанови Кабміну і вчорашнє рішення виконкому теж викликає сумніви. Ми вже подали документи і чекаємо засідання Господарського суду, яке відбудеться 17 вересня. Ми також звернулися в Адміністративний суд, де нашу справу розглядатимуть 29 вересня», - розповів Антіпов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі