Україна

Як це було? ФОТОпідсумки тижня

26 January 2008, 12:15
 
Як це було? ФОТОпідсумки тижня  
21 січня
У понеділок Парламентська асамблея Ради Європи переобрала в якості одного зі своїх віце-президентів Сергія Головатого, навколо особи якого під час парламентської кризи розгорівся скандал через його перехід до антикризової коаліції.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


22 січня
У вівторок Міністерство палива й енергетики доручило компанії "Укртранснафта" проаналізувати можливість запуску нафтопроводу "Одеса-Броди" в його прямому режимі. У такому випадку його можна буде використовувати для транспортування каспійської нафти на заводи "Нафтохімік Прикарпаття" і "Галичина" для подальшої її переробки.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


23 січня
У середу головний державний санітарний лікар Києва Ірина Козлова дозволила відновити будівельні роботи на території Жовтневої лікарні в Києві. Ще в грудні минулого року це будівництво стало об’єктом скандалу, оскільки з’явилися дані, що на цій території знаходиться могильник XVIII століття, де поховані жертви сибірської виразки.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


24 січня
У четвер на саміті в Давосі Президент Віктор Ющенко заявив про необхідність створення незалежної структури, яка б займалася об’єктами, виставленими на приватизацію, з тим, щоб ці об’єкти були належним чином презентовані за кордоном.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


25 січня
У п’ятницю Держдума РФ денонсувала міжурядову російсько-українську угоду про засоби систем попередження про ракетний напад і контроль космічного простору. Таким чином, Росія відмовилася від використання систем попередження, розташованих у Мукачевому та Севастополі. За твердженнями російської сторони, це можна розцінювати як відповідь на інтеграцію України в НАТО

Як це було? ФОТОпідсумки тижня



Для підготовки статті були використані матеріали Української правди, офіційного сайту Президента України , сайту НАЕК "Енергоатом", "Комсомольської правди", [url=http://novynar.com.ua/сайту "Новинар"[/url
http://rpl.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі