Місто

КП "Обрядове" хоче заробляти на житомирських немовлятах, але є проблеми

18 September 2013, 16:57

 18 вересня на виконкомі Житомирської міської ради розглядали фінансовий звіт КП "Обрядове". За словами директора Наталії Бєлічкової заборгованість на підприємстві складає 100 тис грн.: по оплаті праці - 59 тис.грн., за товари та послуги - 43 тис.грн. Заробляти можуть тільки на весіллях, але дохід від них малий. Вирішили займатись додатково святковою випискою немовлят в пологовому відділені міської лікарні, але є проблеми.

"В цьому році ми провели 100 весіль, заробили 34 тисячі. Це не покриває наші потреби. Можемо займатись святковою випискою немовлят, але попередній орендар приміщення  звільняти не хоче", - поскаржилась Наталія Бєлічкова.

З цього приводу мер Володимир Дебой дав доручення своїм заступникам зібрати спеціальну нараду та розібратись в даній ситуації

"Підготуйте мені звіт до кого ви звертались і що вам відповіли з приводу цієї ситуації. В пологовому відділені без завідуючого відділенням навіть муха не повинна пролітати,  а тим більше, щоб хтось грав на балалайках, танцював, або щось захоплював. Такої ганьби я ще не чув", - сказав мер.

Як повідомляв Житомир.info мер Володимир Дебой пропонував КП "Обрядове" заробляти на небіщиках

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі