Україна

Від президента вимагають довести, що він справжній Ющенко

27 January 2008, 17:00
Людина, що називає себе Віктором Ющенком, повинна пройти генетичну експертизу, заявляють в зверненні до президента 16 жителів України на чолі з лікарем-педіатром Вікторією Омельченко.

Звернення до голови держави із закликом пройти генетичну експертизу в 9-ти медустановах і потім публічно оповістити її результати, вже відправлене.

Інакше, сказано в зверненні, народ України "може заспокоїтися і не вважати себе зрадженим: підпис під Універсалом і указом про призначення Януковича на пост прем'єр-міністра - не справжній".

"Той Ющенко, який стояв на Майдані і доводив, що всім бандитам світять в'язниці, не міг після всього лише двох років зрадити багатомільйонний народ, - йдеться в документі. - Ми мерзнули на Майдані не за цього президента. Справжній Ющенко або помер від наслідків отруєння, або знаходиться під арештом".

У Секретаріаті Віктора Ющенка підтвердили, що лист від громадянки Омельченко був одержаний 26 липня, через два дні його передали в службу політичного аналізу. Там політичної підоснови в зверненні не виявили, тому лист надіслали назад в службу поводження громадян з рекомендацією направити його в службу правової політики. У президентського Секретаріату є ще 18 днів, щоб визначитися з відповіддю: у законі "про зверненні громадян" на це виділяється рівно місяць, передає "Росбалт".

 

http://gpu.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі