Влада

Мер підписав угоду і зробив Житомир тринадцятим

14 October 2013, 08:19

 У рамках VІ Днів польської культури мер Житомира Володимир Дебой і президент польського міста Плоцьк Анджей Новаковський підписали угоду про встановлення партнерських стосунків у сфері культури, науки, освіти, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту, економіки та діяльності самоврядування.

«Житомир таким чином довів, що готовий рухатися у напрямку євроінтеграції і робить до цього реальні кроки. Ще рік тому під час офіційного візиту житомирської сторони до Плоцька мери підписали Лист про наміри до співпраці. За домовленістю Володимира Дебоя із Анджеєм Новаковським, спортсмени Житомира вже двічі брали участь у Міжнародних чемпіонатах, що проводилися у Плоцьку, звідки привозили перші місця. У рамках подальшої співпраці тепер уже місто-побратим Житомира – Плоцьк запрошує житомирських спортсменів-плавців взяти участь у Міжнародному чемпіонаті з плавання 22-23 листопада 2013 року», - інформує управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, делегація Плоцька цього року брала участь у святкуванні Дня міста і її представники говорили, що у разі підписання угоди про співпрацю Житомир стане 13 містом-побратимом Плоцька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі