Україна

Неофіційна версія трагедії на Рівненщині. Подробиці ще жахливіші

28 January 2008, 18:23
Під новиною ЗІКу про трагедію в Рівненській області з'явився коментар. Читач, який назвався Богданом (як потім з'ясувалось він передав слова Ігоря), виклав свою версію страшного лиха, яке сталося на Рівненщині вчора, 27 січня, на під'їзді до ст. Здолбунів, коли під колесами поїзда загинуло шестеро підлітків.

Текст подаємо повністю без змін:

А ось є і така версія... Мушу зізнатися, що мій батько безпосередньо відноситься до "структур", що працюють на залізниці і саме машиністи його поїзду першими побачили фрагменти дитячих тіл на полотні, які, до речі, пролежали там до (!!!!!) 7 ранку, аж поки нарешті не приїхали швидка та міліція. А ситуація така: цей поїзд ще при відправленні із Шепетівки відрапортував, що в локомотиві перегоріла лампа головного світла (прожектор зверху локомотива), а запасної не виявилось. Але машиніст вирішив їхати всліпу і диспетчер його випустив на маршрут до ст. Здолбунів. По дорозі хлопці "всліпу" топили 90-100 км/год. і навіть не подавали ніяких сигналів. На під'їзді до ст. Здолбунів в районі пл. Семилітка вони відчули глухий удар по локомотиву. Поїзд зупинили і помічник машиніста пішов перевірити ситуацію, але так як гальмівний шлях був величезним, далеко йти він не наважився і, відрапортувавши що все добре, поїзд поїхав далі. ОСЬ ЯК ЦЕ БУЛО!!! У нас завжди брехали про ЧП, а тепер ще й покривають вину.

А діти поверталися з дискотеки... Боже... І збив він не 6, а 7 дітей, із яких 6 загинули на місці. Сьомий - у надзвичайно важкому стані. Вірогідно, вони не почули поїзда із-за того, що на вулиці була жахлива погода і дув несамовитий вітер, що заважало нормальному сприйнятті оточуючого середовища. По полотну вони йшли через те, що із-за погоди сільська дорога перетворилася на багно, а на шпалах завжди чисто. І вони сподівалися, що побачать поїзда, оскільки той світитимете прожектором. Але його НЕ БУЛО!!! Ви собі таке уявляєте? Я сам із Здолбунова. Все місто на вухах стоїть. Такої трагедії по такій нікчемній халатності не було вже, як на мене, кілька років.

І наші державні мужі ще мають нахабність писати брехню, що "вини машиністів і УЗ немає"? Ви - нікчеми! А як же батьки цих дітей? Що їм думати? Ви вважаєте, що їм приємно це читати? Горіть в пеклі, залізнично-урядова наволоч!!!

ДО РЕЧІ!!! Щойно по 5 каналі сказали, що (самі розумієте) машиністи не винні, УЗ не винна і т.д... Але на цей раз виплив цікавий фактик, про який раніше не говорили: локомотив зараз на експертизі у Львові і у нього, як виявилося, тріснувше скло на прожекторі (головному ліхтареві). А чи не пов'язано це з тими фактами, про які я раніше писав, і про які мовчать? Певно, хтось таки побачив, що скло розбите, але я на 100% впевнений, що під час експертизи лампа була вже нова і працююча... Як то кажуть: корпоративна дружба...

 

http://www.zik.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі