Культура

Житомирський танцювальний колектив «Світлячок» привіз з міжнародного фестивалю два перших місця

31 October 2013, 15:50

Зразкова театрально-хореграфічна студія «Світлячок» житомирської загальноосвітньої школи № 27 здобула чергову перемогу на п`ятому міжнародному конкурсі-фестивалі творчості «Golden Fest» в місті Одеса, який відбувся 26-29 жовтня.

Про це Житомир.info повідомила художній керівник студії «Світлячок» Ольга Костюшко.

Серед десятків колективів з різних куточків України та країн СНД житомиряни вибороли два перших місця і стали абсолютними призерами конкурсу. Номери були представлені у різних вікових категоріях - молодшій (8-9 років) та старшій (13-15 років). Усього у фестивалі взяли участь 36 житомирян-«світлячків».

«Кожне театральне дійство від «Світлячка» справило неймовірне враження на глядачів, суддів та учасників. Самі вихованці студії також надзвичайно задоволені таким результатом і поїздкою в Одесу взагалі», - розповіла Ольга Костюшко.

За її словами, фінансували поїздку самі батьки вихованців студії.

«Фінансово нам не допомагав ніхто, спонсорів просто не знайшлося. Все оплачували батьки. Нашому колективу вже 16 років, і раніше ми неодноразово намагалися залучити спонсорську допомогу, однак ніхто не відгукувався», - каже Костюшко й додає, що перемога у конкурсі «Golden Fest» далася нелегко.

«Кожен робив усе для перемоги. Через біль, через труднощі, але глядач не повинен був цього відчувати, а лише насолоджуватися тим що відбувається на сцені. І мої «світлячки» з цим справилися. Це називається професіоналізм, а те, що відбувається за межами сцени, для глядачів назавжди залишиться таємницею. Для нас ця поїздка була черговою перевіркою на міцність. Я вдячна своїм вихованцям, їх батькам і організаторам конкурсу та усім небайдужим одеситам, які зустрілися на нашому шляху», - розповіла художній керівник студії «Світлячок».

Фото надані Ольгою Костюшко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі