Місто

Житомирські студенти з державним прапором та плакатами вийшли на майдан до пам’ятника Корольову

28 November 2013, 14:18

 28 листопада майже 300 житомирських студентів прийшли на майдан Корольова, під вікна облдержадміністрації.

О 12.30 першими на акцію вийшли студенти будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету. Потім до них приєдналася молодь з ЖДУ ім.Івана Франка, агроекологічного та технологічного університетів, автодорожнього коледжу Національного транспортного університету.

Студенти кажуть, що викладачі їх на акцію не відпускали, але вони вирішили підтримати молодіжні євромайдани у Києві та Львові. Наприклад, у Житомирському державному університеті офіційно ходити на акції не забороняють, але почали жорсткіше перевіряти видвідуваність на парах.

Житомирські студенти прийшли на майдан з великим прапором України та плакатами: «Україна – це Європа», «Молодь – за Європу! Молодь – за ЄС».

Після виступів, молодь на майдаін вишикувалася у дві літери: Є і С.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада у Житомирі відбулося народне віче, яке ухвалило перенести місцевий євромайдан до Києва. Нагадаємо, що активісти зібрали майдан на підтримку євроінтеграції України 22 листопада, люди залишалися там ночувати, а 26 листопада суд за позовом міської влади заборонив становлювати намети та використовувати звукопідсилюючу апаратуру.

До речі, на даху міськради вже немає прапора Євросоюзу, який вчора ввечері встановили активісти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі