Влада

В Житомирській міській раді без начальників досі лишаються п’ять управлінь

19 December 2013, 13:05

В Житомирській міській раді без начальників досі лишаються п’ять управлінь: освіти; охорони здоров’я; містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, головного архітектора міста; муніципального розвитку; управління по зв’язках з громадськістю.

Оголошення про вакансію начальника управління освіти опубліковане в газеті «Місто» від 7 листопада 2013 року. Прийом документі тривав з 8 листопада по 9 грудня. Чи відбувся конкурс, невідомо, але начальника в управлінні поки немає.

«Нема начальника. Виконуючого обов’язки теж нема. Заступник – Раїса Леонідівна Кошевич», - поінформували Житомир.info в приймальні управління освіти.

Тоді ж, 7 листопада, у газеті «Місто» було надруковане оголошення і про конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради, головного архітектора міста. Документи також приймалися протягом місяця - з 8 листопада по 9 грудня. Про результати конкурсу інформації на сайті Житомирської мерії в розділі «Вакансії» немає, а управління наразі без начальника.

«Виконує обов’язки начальника Олена Вікторівна Крижановська», - поінформували в управлінні.

Вакантною залишається і посада начальника управління охорони здоров’я міської ради.

«Немає в нас начальника. Виконує обов’язки Світлана Миколаївна Левковська», - розповіли у приймальні управління.

Однак на сайті Житомирської мерії у розділі «Вакансії» відсутня інформація про оголошення конкурсу щодо заміщення вакантної посади начальника управління охорони здоров’я.

Але повідомляється про вакансію заступника начальника управління охорони здоров’я міської ради. Конкурc був оголошений ще 14 березня, однак він не відбувся.

Без начальника досі і управління муніципального розвитку міської ради. Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади було надруковане в газеті «Місто» від 12 вересня. Інформація про строки прийому документів та результати конкурсу на сайті міської ради відсутня.

«У нас виконуюча обов’язки начальника Ліана Леонідівна Романюк», - поінформували в управлінні.

Без начальника досі і управління по зв’язках з громадськістю міської ради. Його обов’язки виконує Ольга Миколаївна Григор’єва. Конкурс на заміщення посади був оголошений 10 жовтня. Документи приймались до 11 листопада. Результати конкурсу наразі невідомі.

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня начальник управління освіти Валентина Весельська звільнилася з займаної посади, а в середині вересня був звільнений начальник управління муніципального розвитку Житомирської міськради Борис Пахолюк.

Нагадаємо, наприкінці серпня в Житомирській міськраді стало на одну вакансію більше - був звільнені начальник управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокривний. Крім того, звільнилася за власним бажанням і начальник управління із зв'язків з громадськістю Житомирської міськради Ольга Білобровець. У червні звільнилося місце начальника управління охорони здоров'я Житомирської міськради, яке очолював Віктор Борщівський. Майже рік залишається вакантною посада начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, оскільки ще в листопаді 2012 року колишній головний архітектор міста Тарас Борис звільнився за власним бажанням.

Також нещодавно вакантною стала посада директора департаменту економічного розвитку, з якої звільнився Василь Кучик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі