Україна

Луценко шукає охоронців Черновецього, які влаштували бійку у Києвраді (ФОТО)

31 January 2008, 09:06

Міліція розшукує невідомих, які перебували у сесійній залі Київради під час бійок 7 грудня 2006 року.

Про це йдеться у повідомленні департаменту зв’язків з громадськістю МВС.

Головним слідчим управлінням МВС України розслідується кримінальна справа, порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України за фактом учинення 7 грудня 2006 року невідомими особами хуліганських дій у сесійній залі Київради.


Під час досудового слідства міліцією отримано відеозаписи, на яких зафіксовано розвиток згаданих подій.

Шляхом перегляду цих записів, у тому числі і за участю потерпілих, визначено коло осіб, які перебували в цей час у сесійній залі Київради й можуть володіти потрібною для слідства інформацією або бути причетними до вчинення хуліганських дій.

З цією метою слідчими виготовлено фотографії присутніх у сесійній залі Київради, особи яких на цей час не встановлено.



Головне слідче управління звертається до осіб, зафіксованих на фотокартках, з проханням з’явитися до слідчих МВС (вулиця Академіка Богомольця, 10) й дати свідчення щодо перебігу подій у сесійній залі Київради.

Міліція також просить громадян, які впізнають когось із зображених на фотографіях, повідомити про це органи досудового слідства. Анонімність міліція гарантує.

Контактні телефони – (044) 256-12-82, 254-71-32, 256-12-74.





Адреса для електронних повідомлень – mvsinfo@mvsinfo.gov.ua.

7 грудня 2006 року у Київраді виникла бійка через питання про підвищення тарифів на комунальні послуги у столиці. Декільком депутатам було завдано травм. Як було з’ясовано пізніше, у бійці брали участь сторонні люди спортивної зовнішності. Опозиція заявляла, що це були охоронці мера Києва Леоніда Черновецького, пише Українська правда.

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі