Україна

Партія регіонів назвала опозицію бандитами

22 February 2007, 13:07

Фракція Партії регіонів заявляє про те, що сьогодні парламентські опозиційні фракції реалізовують сценарій розвалу української держави. Про це, виступаючи з парламентської трибуни, заявив народний депутат з Партії регіонів Михайло Чечетов, передає кореспондент ForUm’у.

«Політичну стабільність і економічний розвиток в черговий раз намагаються зруйнувати. Саме з цією метою опозиція давно проводить антиурядову кампанію, а вчора новим етапом антистабілізаційного сценарію сплановані руйнівні антипарламентські дії», - відзначив він.

За словами Чечетова, відтепер парламентську опозицію можна сміливо називати хуліганами і бандитами. «Ми впевнені, що оцінка їх дій з боку правоохоронних органів буде швидкою і відповідною. Депутатська недоторканність не повинна служити прикриттям для хуліганства і шантажу, для відверто антиукраїнських дій», - заявив депутат.

Він упевнений, що опозиція, використовуючи популістські гасла в черговий раз намагається обдурити своїх виборців для того, щоб знову повернутися до влади.

Чечетов упевнений, що справжньою метою нинішньої опозиції є розпуск парламенту і політичний реванш.

  Ганна Писаренко,  «ForUm»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі