Місто

Приватний ЖЕК виграв суд проти управління житлового господарства та Житомирської міської ради

27 January 2014, 15:10

 Господарський суд Житомирської області задовольнив позов приватного підприємства «ВЖРЕП №4» до Житомирської міської ради, управління житлового господарства та КП «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №4».

На судовому засідання 17 січня 2014 року було прийняте рішення: про визнання недійсним результатів конкурсу на визначення виконавців послуг з утримання будинків і прибудинкових територій та скасування їх як протиправні; визнання недійсним договору з комунальним підприємством.

У міської влади є 10 днів для подання апеляції.

«Суд підтвердив незаконність проведення конкурсу управління житлового господарства, що раніше підтвердила депутатська комісія з питань ЖКГ, Комітет Верховної Ради з питань житлово-комунального господарства та Антимонопольний комітет. Наше підприємство як працювало так і буде працювати і маємо надію, що ми виграємо конкурс в жовні цього року. Це рішення дало підставу іншим організаціям, які мають можливість виходити на ринок житлово-комунальних послуг, надію, що не буде монополії в одних руках, у житлового управління та міського голови, на цей ринок. Тобто буде конкуренція, зменшення тарифів і якісь інвестиції та багато інших позитивних моментів», - сказав у коментарі Житомир.info керівник ПП «ВЖРЕП №4» Володимир Тичина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі