Події

Для активістів, які постраждали під час нічного патрулювання Житомира, збирають гроші

24 February 2014, 18:54

 Розбита голова і синці на обличчі – такі травми Дмитро Гісса отримав в ніч на 23 лютого після спільного патрулювання вулиць. Близько 11-ї вечора вони почули повідомлення, що четверо чоловіків ціпками і металевими прутами розбили автомобіль ДАІ. Крім того, зловмисники побили активіста Олександра Манжоса, який втрутився у конфлікт – під час бійки євромайданівцю зламали щелепу.

Дізнавшись про напад, Дмитро кинувся на допомогу, побіг за кривдниками, але не зміг затримати їх. Травмованого Дмитра доправили першої міської лікарні. За оцінкою лікарів тут він пробуде щонайменше тиждень.

Друзі-майданівці захоплюються відвагою своїх побратимів Олександра і Дмитра, тож взялися збирати гроші, аби допомогти їм матеріально.

Двох зловмисників, які побили активістів, вже затримала міліція. За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження. Їм інкримінують хуліганство та насильство щодо працівника правоохоронного органу. За такі дії нападникам загрожує обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі до 6 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі