Влада

В теруправлінні Держгірпромнагляду у Житомирській області – новий керівник

27 February 2014, 10:01

Колективу територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області представлено нового начальника - Андрія Поплавського.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області.

Новопризначений начальник Андрій Поплавський донедавна був начальником Державної інспекції нагляду у гірничодобувній промисловості.

У 2000 році він розпочав трудову діяльність у системі охорони праці на посаді державний інспектор охорони праці в гірничорудній промисловості теруправління Держнаглядохоронпраці по Житомирській області. З 2006 – державний гірничотехнічний інспектор на інших гірничих роботах на поверхні відділу нагляду за ОП в гірничотехнічній промисловості теруправління державного департаменту промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду по Житомирській області. В 2007 призначений головним державним гірничотехнічним інспектором на інших гірничих роботах на поверхні відділу нагляду за ОП в гірничотехнічній промисловості теруправління державного департаменту промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду по Житомирській області.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток геологорозвідувальних робіт по нарощуванню мінерально-сировинної бази України нагороджений відзнакою Державної служби геології та надр України медаллю ім. В.І. Лучицького. Неодноразово нагороджений грамотами теруправління за високі досягнення в роботі.

Нагадаємо, обов’язки начальника територіального управління Держгірпромнагляду в області виконував Ігор Шумелюк. Раніше теруправління очолював Юрій Бобер, який наприкінці 2013 року був призначений на посаду начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі