Суспільство

Євромайдан SOS повідомляє про ще одного жителя Житомирської області - героя Небесної сотні

3 March 2014, 14:23

28 лютого стало відомо ім’я ще одного героя Небесної сотні. Ним виявився 39-річний мешканець Житомирської області Балюк Олександр.

Про це повідомив Євромайдан SOS у Facebook. 

«У Небесній сотні - Балюк Олександр Олександрович, 19.03.1974 р.н., Житомирська обл., Новоград-Волинський р-н, с. Липовий. Рідні сьогодні опізнали його тіло в морзі на Оранжерейній. Спочивай з миром, Герою! Не забудемо...», - йдеться у повідомленні.

Також 28 лютого на сторінці Євромайдан SOS з’явилась інформація про розшук зниклого житомирянина – Сергія Чичиленка, 1978 року народження. Востаннє чоловіка бачили на Майдані 15 лютого.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого у Житомирі поховали депутата першого скликання Верховної Ради України Якова Зайка, який загинув на вул. Інститутській 18 лютого.

22 лютого у Коростені попрощалися з 33-річним Сергієм Кемським, який загинув 20 лютого у Києві від кулі снайпера, а 27 лютого в останню путь проводжали ще одного героя Небесної сотні – 38-річного Віктора Прохорчука, - жителя смт Володарськ-Волинський, який загинув на Майдані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі