Місто

Інвестори будинку по вул.Щорса, 155 прийдуть до Житомирської обласної ради просити 2 мільйони

9 April 2014, 11:26

 Інвестори довгобуду по вулиці Щорса, 155 збираються 10 квітня прийти на площу Корольова, щоб просити депутатів Житомирської облради виділити 2,15 млн.грн. на добудову багатоповерхівки.

Про це Житомир.info розповіла Олена Власюк, яка вже багато років чекає на квартиру в цьому будинку.

«Завтра інвестори Щорса, 155 виходять до облради, будемо просити депутатів вирішити питання виділення 2,15 млн. грн. для завершення робіт. Спочатку ми просили 3,15 млн., а тепер 2,15 млн., бо ще 1 млн. пообіцяли з міського бюджету», - каже Олена.

Нагадаємо, що у вересні минулого року був проведений тендер і визначена фірма, яка за 8 млн. 742,5 тис. грн. мала добудувати багатоповерхівку. Здати будинок в експлуатацію планували до 1 квітня 2014 року.

Так зараз виглядає будинок до вул. Щорса, 155

У листопаді інвестори збиралися пікетувати Кабінет міністрів, бо кошти, виділені Урядом для завершення спорудження житлових будинків, Державною казначейською службою замовникам будівництва не були перераховані.

На початку квітня цього року інвестори дізналися, що кошти з державного бюджету на добудову об’єкту по вул.Щорса, 155, ступінь готовності якого становить 95%, виділятися у 2014 році не будуть. Мінрегіонбуд пропонує Житомирській облдержадміністрації «віднайти можливість фінансування будівництва зазначеного об’єкта».

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня відбудеться чергова сесія Житомирської обласної ради, під час якої будуть вносити зміни до бюджету на 2014 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі