Україна

Обличчя Ротару сильно постраждало в автокатастрофі (ФОТО)

6 February 2008, 12:38
Не дивлячись на похмуру погоду, Софія Михайлівна з'явилася на другий день після серйозної автокатастрофи у величезних сонцезахисних окулярах.


Під темними стеклами і ретельним макіяжем співачка уміло заховала синці під очима, отримані під час автокатастрофи під Львовом.

Водій співачки на слизькій дорозі не впорався з управлінням і зачепив «десятку», що проїздила мимо. Автомобілі зачепили один одного на великій швидкості і розлетілися в різні боки. Народна артистка сильно пошкодила коліно, руку і розбила лице.

- Все відбулося дуже швидко і несподівано, коли ні звідки на дорогу вискочила ця «десятка», врізалася в нас, і, треба ж такому трапитися, зі всіх людей, що їхали в салоні нашої машини, постраждала одна я, - говорить всенародна улюблениця. - Я сиділа на задньому сидінні і спілкувалася зі своєю помічницею, а мій директор Ольга Коняхіна - на передньому. Від зіткнення я ударилася об спинку переднього сидіння, а Ольга скотилася вниз. Звичайно, я не чекала, що так трапиться. Це був для мене великий шок! Руку ось сильно забила і обличчя...

Відразу після аварії Ротару вийшла зі свого «мерседеса» і кинулася до пострадалих.

- Слава богу, вони живі, хоча їхня машина розбита просто вщент, - говорить Софія Михайлівна.

Співачка запропонувала потерпілим хлопцям свою допомогу і навіть вирішила узяти на себе витрати на їхнє лікування і ремонт автомобіля.

Тільки після того, як хлопцям була надана перша меддопомога, Ротару звернула увагу на свої рани: її обличчя і рука були в синцях. Але співачка відмовилася від госпіталізації і поїхала прямо в санаторій, де напередодні аварії дбайливий син з невісткою забронювали для неї шикарні апартаменти для двотижневої відпустки.

Кращі фахівці оздоровчого комплексу зустрічали артистку біля воріт. Оглянувши її, вони тут же призначили спеціальний курс лікування. Удар лівої руки виявився настільки сильним, що загальній улюбленці довелося призначити внутрішньовенні протизапальні ін'єкції.

- Руку сильно пошкодила, тепер, замість того щоб просто відпочивати і пити мінеральну воду, мені доводиться ходити в процедурний кабінет на процедури, - говорить співачка.

Зірка вже не вперше відпочиває в Трускавці. Медперсонал зустрічає її як рідну.

- Вона дуже проста і добра, - говорить медсестра Галина. - До того ж слухняна пацієнтка: вона сама приходить на процедури, не дозволяє, щоб ходили до неї в номер.

На другий день після аварії вона трохи відійшла і вийшла погуляти на територію елітного санаторію. Вона вирішила влаштувати шопінг. Відразу після процедур вона неквапливо пройшлася по магазинах одягу, де підібрала собі пару кофтин для відпочинку, проте нічого не купила. І відразу після прогулянки відправилася до себе в номер відпочивати, пише Твой день.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі