Місто

У Житомирі проведуть конкурс серед фірм, які займаються вивезенням сміття

29 April 2014, 17:30

30 травня управління житлового господарства міської ради проводе конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів та вторинної сировини, що утворилась в результаті роздільного збирання побутових відходів на території Житомира.

Оголошення про проведення конкурсу опубліковане на офіційному сайті Житомирської мерії.

«Послуги з вивезення побутових відходів та вторинної сировини надаються на всій території міста Житомира населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам. Загальний обсяг надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються у місті складає 450 тис. куб. м./рік. Середня відстань від місць збирання побутових відходів до полігону побутових відходів складає 14,35 км», - йдеться в оголошенні про проведення конкурсу..

В характеристиці об’єктів утворення побутових відходів вказано:

Багатоквартирні житлові будинки:

- загальна кількість будинків – 1344; кількість мешканців –  123367;

- кількість будинків з п’ятьма і більше поверхами – 606;

- кількість будинків обладнаних сміттєпроводами  – 258;

- кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі відходи зберігаються  у вигрібних ямах  – 1;

- балансоутримувачі будинків – КП  ВЖРЕП №№1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15, 16 Житомирської міської ради, ОСББ, ЖБК, відомчий житловий фонд;

Наявність контейнерів для збору побутових відходів – 359 сміттєзбірних майданчиків, на яких розміщено 1370 контейнерів об’ємом 1,1 м3.

Одноквартирні житлові будинки:

- загальна кількість будинків – 30648; кількість мешканців – понад 130 тис.;

- кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі відходи зберігаються  у вигрібних ямах  – 28623;

Наявність контейнерів для збору побутових відходів – 136 контейнерів об’ємом 1,1 м3.

Підприємства, установи, організації:

На території міста налічується близько 1200 підприємств, установ та організацій, із них: фінансових установ – 58; закладів охорони здоров’я – 59; закладів освіти – 37; закладів культури – 13; об’єктів дрібно роздрібної торгівлі та побутового обслуговування населення – 656. Об’єм утворення побутових відходів – 77,1 тис. м3/рік, наявність контейнерів для збору побутових відходів – 383 контейнери.

Заявки на участь у конкурсі з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів та вторинної сировини, що утворилась в результаті роздільного збирання побутових відходів на території Житомира, приймаються до 30 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі