Суспільство

Житомирська область три дні буде у жалобі за загиблими

16 May 2014, 10:46

На Житомирщині оголошено триденну жалобу за загиблими військовослужбовцями 95-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін та голова обласної ради Віталій Француз підписали розпорядження 15 травня «Про оголошення жалоби у Житомирській області».

У зв’язку із загибеллю під час виконання службових обов’язків 13 травня 2014 року військовослужбовців 95-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України, у Житомирській області оголошено з 16 по 18 травня Днями жалоби за загиблими.

У розпорядженні рекомендується на знак скорботи за загиблими у Дні жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області, а також пропонується районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач Житомирської обласної державної телерадіокомпанії.

З ранку 16 травня над будівлями у центрі Житомира розвиваються жовто-блакитні прапори з жалобними стрічками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі